O podjetju

Podjetje MICOS – zastopstvo za BARCO

MICOS – mikroračunalniški industrijski sistemi, sistemi vodenja in avtomatizacije – kot družba z omejeno odgovornostjo, je ustanovljen marca 1990.

Podjetje MICOS ima za svojo osnovno dejavnost razvoj sistemov za nadzor in vodenje industrijskih procesov ter ekskluzivno zastopstvo za belgijsko podjetje BARCO N.V.

BARCO je eden vodilnih svetovnih proizvajalcev vizualizacijske tehnologije, kamor sodijo tudi veliki stenski prikazovalniki.

Sistemi za nadzor in vodenje v kontrolnih centrih so naša ključna dejavnost. Pokrivamo tako razvoj in projektiranje, kot tudi dobavo in montažo sistemov za nadzor in vodenje v kontrolnih in nadzornih centrih.

Barco produkti so zanimivi za mnoga specifična poslovna področja: medicina, obramba in varnost, nadzor prometa, aviacija, mediji, digitalna kinematgrafija, prezentacije, simulacije in virtualna realnost, izobraževanje, nadzor storitev, proizvodnje in kompleksnih sistemov.

Podjetje Micos s svojim delovanjem želi uporabnikom ponuditi sodobni nadzorni center z najsodobnejšo tehnologijo in storitvami, uvesti svetovne novosti in ponuditi najboljše, kar trg v danem trenutku dopušča.

BARCO stenski prikazovalniki v številnih nadzornih centrih po Sloveniji in na Hrvaškem so odraz našega uspešnega poslovanja, kot tudi zadovoljstva naših kupcev in uporabnikov.